Brambory - zdravá potravina

Metodické postupy k půdoochranným technologiím při pěstování brambor

59_pi_64_cm_pudochranne.jpg
Kód: PI64 Rok vydání: 2016 Autoři: Kolektiv autorů
Řada Praktické informace č. 64
Certifikovaná metodika
Vydaly: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.
a Poradenský svaz Bramborářský kroužek,
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Vydání první. Náklad 2 000 výtisků.
Grafická úprava Jiří Trachtulec.
Obrázky: Pavel Růžek
ISBN 978-80-86940-66-3

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec