Brambory - zdravá potravina

Metodika integrované ochrany brambor proti škodlivým činitelům při kapkové závlaze

79_pi_72_metodika_zavlahy.jpg
Kód: PI72 Rok vydání: 2018 Autoři: Ing. Ervín Hausvater, CSc.
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
Ing. Petra Baštová
Certifikovaná metodika (č. UKZUZ 161086/2018, vydal ÚKZÚZ Brno).
Vydaly: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Vydání první.
Náklad: 500 výtisků.
Grafická úprava: Jiří Trachtulec.
ISBN 978-80-86940-81-6

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2019 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec