Brambory - zdravá potravina

Odrůdy bramboru a topinamburu Výzkumného ústavu bramborářského Havlíčkův Brod 2018

75_pi_69.jpg
Kód: PI69 Rok vydání: 2018 Autoři: Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D.
Ing. Pavel Kasal, Ph.D.
Ing. Ervín Hausvater, CSc.
Ing. Bohumil Vokál, CSc.
Ing. Jana Exnarová
Ing. Jaroslav Čepl, CSc.
Ing. Milan Čížek, Ph.D.
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
Řada PRAKTICKÉ INFORMACE – Číslo 69.
ODRŮDY BRAMBORU A TOPINAMBURU VÝZKUMNÉHO ÚSTAVU BRAMBORÁŘSKÉHO HAVLÍČKŮV BROD – RADY PRO SPOTŘEBITELE A ZAHRÁDKÁŘE, RECEPTY K INSPIRACI.
Vydal Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o,.Dobrovského 2366, 580 01 Havlíčkův Brod.
Fotografie: archiv VÚB Havlíčkův Brod  Jiří Trachtulec.
Grafická úprava: Jiří Trachtulec.
Náklad: 2 000 ks. Neprodejné.
Financováno z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace reg. č. MZE-RO1618.
ISBN 978-80-86940-77-9

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2019 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec