Stříbřitost slupky bramboru. 2. vydání (2014)
HAUSVATER, E. - DOLEŽAL, P. – BAŠTOVÁ, P.
Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz „Bramborářský kroužek“, Praktické informace, ISBN 978-80-86940-56-4, č. 50: 12 s.
Integrovaná ochrana proti plísni bramboru (2014)
HAUSVATER, E. - DOLEŽAL, P.
1. vydání, Havlíčkův Brod: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz „Bramborářský kroužek“, Praktické informace, ISBN 978-80-86940-57-1, č. 51: 22 s.
METODIKA TECHNOLOGIE PĚSTOVÁNÍ BRAMBOR se zaměřením na vyšší efektivnost hnojení a ochranu vod (2014)
KASAL, P. - RŮŽEK, P. - KUSÁ, H. - ČEPL, J.
Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz „Bramborářský kroužek“, Certifikované metodiky, ISBN 978-80-86940-46-5, č. 52: 28 s.