V seriálu Peklo na talíři poukazuje šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk na úroveň české gastronomie a stolování.
Tentokrát si pozval odborníka na brambory Ing. Jaroslava Čepla, CSc., ředitele Výzkumného ústavu bramborářského Havlíčkův Brod s.r.o.
Video můžete shlédnout zde...
Poradenství dle certifikačního schématu ADVIGREEN
PROGNÓZA PRVNÍHO VÝSKYTU PLÍSNĚ BRAMBORU
AKTUÁLNÍ PODMÍNKY PRO ŠÍŘENÍ PLÍSNĚ BRAMBORU
DATABÁZE GENETICKÝCH ZDROJŮ - GRINCZECH
GENETICKÉ ZDROJE ROSTLIN V ČR
EVROPSKÁ GENOVÁ BANKA Integrovaný systém
DATABÁZE SBÍRKY FYTOPATOGENNÍCH VIRŮ BRAMBORU
ASOCIACE VÝZKUMNÝCH ORGANIZACÍ
AVObloguje
Archiv časopisů Profi Press
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKTU DOTAČNÍHO TITULU 3.d. za dobu řešení 2008 -2013 (PDF 237 kB)