Brambory chutnají výborně, ale zároveň jsou cenným zdrojem vitamínů a minerálů, což lze využít nejen v kuchyni, ale také při péči o pleť i vlasy. Odborníci tvrdí, že mají skvělé účinky na mnoho nemocí a zranění. Pojďme se podívat na blahodárné účinky této zeleniny a její šťávy.
Na reportáž se můžete podívat zde...
Poradenství dle certifikačního schématu ADVIGREEN
PROGNÓZA PRVNÍHO VÝSKYTU PLÍSNĚ BRAMBORU
AKTUÁLNÍ PODMÍNKY PRO ŠÍŘENÍ PLÍSNĚ BRAMBORU
DATABÁZE GENETICKÝCH ZDROJŮ - GRINCZECH
GENETICKÉ ZDROJE ROSTLIN V ČR
EVROPSKÁ GENOVÁ BANKA Integrovaný systém
DATABÁZE SBÍRKY FYTOPATOGENNÍCH VIRŮ BRAMBORU
ASOCIACE VÝZKUMNÝCH ORGANIZACÍ
AVObloguje
Archiv časopisů Profi Press
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKTU DOTAČNÍHO TITULU 3.d. za dobu řešení 2008 -2013 (PDF 237 kB)