Brambory - zdravá potravina

Aktinobakteriální obecná strupovitost bramboru

14_PI47_STRUPOVITOST.jpg
Kód: PI47 Rok vydání: 2013 Autoři: Ing. Ervín Hausvater, CSc.
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
Vydaly: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.
a Poradenský svaz Bramborářský kroužek,
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Číslo 47, vydání druhé, aktualizované (2013). Náklad 2 000 výtisků.
Grafická úprava Jiří Trachtulec.
Tisk Tiskárny Havlíčkův Brod, a.s.
Zpracováno s podporou projektu NAZV QI101A184
ISBN 978-80-86940-51-9

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec