Brambory - zdravá potravina

Hlavní virové choroby bramboru v ČR

34_pi_49_viry.jpg
Kód: PI49 Rok vydání: 2014 Autoři: Ing. Petr Dědič, CSc.
Řada PRAKTICKÉ INFORMACE – HLAVNÍ VIROVÉ CHOROBY BRAMBORU V ČR.
Vydaly: Výzkumný ústav Bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o. a Poradenský svaz „Bramborářský kroužek“,
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Číslo 49, vydání první. Náklad 1 000 výtisků.
Obrázky: autor, Jiří Trachtulec a archivy VÚB
Grafická úprava Jiří Trachtulec. Tisk Tiskárny Havlíčkův Brod, a. s.
Zpracováno s podporou projektu „Trvale udržitelné systémy produkce kvalitních brambor“ RO 0713.
ISBN 978-80-86940-55-7

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec