Brambory - zdravá potravina

Skladování brambor: skladování konzumních hlíz, pro zpracování, na smažené výrobky z brambor

9_PI37_SKLADOVANI-1.jpg
Kód: PI37 Rok vydání: 2012 Autoři: Ing. Josef Vacek, Ph.D.
Ing. Veronika Bartáčková
Řada PRAKTICKÉ INFORMACE – METODIKA PRO PRAXI.
Vydal Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Číslo 37, vydání první. Náklad 1 000 výtisků.
Obrázky: archivy VÚB a Agroel, s. r. o.
Grafická úprava Jiří Trachtulec. Tisk Tiskárny Havlíčkův Brod, a. s.
Metodika byla zpracováno s podporou projektu MSM 2B06168.
ISBN 978-80-86940-39-7

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec