Brambory - zdravá potravina

Plíseň bramboru

8_PI34_PLISEN_BRAMBORU.jpg
Kód: PI34 Rok vydání: 2011 Autoři: Ing. Ervín Hausvater, CSc.
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
Ing. Jitka Dejmalová
Vydal Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Číslo 34, vydání čtvrté, aktualizované (2011).
Zpracováno s podporou projektů NAZV QG50055, NAZV QI101A184 a výzkumného záměru MSM6010980701
ISBN 978-80-86940-34-2

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec