Brambory - zdravá potravina

Vločkovitost hlíz bramboru a možnosti ochrany

7_PI32_VLOCKOVITOST.jpg
Kód: PI32 Rok vydání: 2011 Autoři: Ing. Ervín Hausvater, CSc.
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
Ing. Jitka Dejmalová
Vydal Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod.
Číslo 32, vydání čtvrté, aktualizované (2011).
Zpracováno s podporou výzkumného záměru MSM 6010980701 a projektu MŠMT 2B06101
ISBN 978-80-86940-32-8

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec