VÚB HB - výzkum, ochrana a pěstování brambor
Vytisknout
Hledat na webu
VÚB
Bramborářský kroužek
VTP
Zahrádkáři a spotřebitelé
Kontakty
Kontakty dle oddělení
Vedení ústavu
Vědecká rada
Historie a současnost
Význam brambor pro výživu
Spotřebitel
Zahrádkář
Recepty
Polévky
Přílohové brambory
Hlavní jídla
Pochutiny
Moučníky
Vaše recepty
Napište nám
Zapojte se
Kde jste
»
Zahrádkáři a spotřebitelé
»
Recepty
»
Hlavní jídla
Hlavní jídla
Švestkové knedlíky
Bramborové šišky
Bramborové placky
Halušky
Plněné bramborové knedlíky
Bramborový guláš
Párek v bramborovém těstě
Zapečené brambory se špenátem
Zapékané brambory s cibulí
Francouzské brambory
Vějířové brambory
Plněné bramborové krokety
Brambory ve slanině
Plněné brambory
Bramborové špízy
Bramborové langoše
Bramboráky
Plněný bramborák
Lehký bramborový salát
Babiččin rychlý bramborový salát
Bramborový tatarák
Bramborový chléb
Škubánky
Obsah látek v hlíze
Sacharidy
Bílkoviny
Tuky
Vitamíny
Minerální látky
Antioxidanty
Nutričně významné látky
Rizikové látky
Pěstované odrůdy
Varné typy
Varný typ A, AB
Varný typ B, BC
Varný typ C, CB
Odrůdy pro speciální užití
Spotřebitelské členění
Brambory nové
Brambory rané
Brambory ostatní konzumní
Zásady nakupování
Vnitřní kvalita
Vnější kvalita
Spotřebitelská cena
Práva spotřebitele
Pěstitelská opatření
Příprava na výsadbu
Výsadba
Opatření během vegetace
Sklizeň
Skladování
Užitečné odkazy
Archiv časopisů Profi Press
© 2024 VÚB Havlíčkův Brod
|
Přihlásit
|
Mapa stránek
Web:
Crespo
| Design: Jiří Trachtulec